MEMPERKENALKAN SERUM JERAWAT DANISKIN

Pulihkan Jerawat Bernanah Anda Dengan Daun Pokok Mambu Untuk Hasil 5X Ganda Dari Biasa.

 • 1

  JAMINAN 100% BERKESAN

  Kebanyakan pelanggan kami amat berpuashati dengan produk Serum Jerawat Daniskin kami dan terbukti berkesan. Pelanggan kami juga ada dari SINGAPORE & BRUNEI.

 • 2

  JAMINAN SELEPAS JUALAN

  Kami sentiasa memberikan jaminan selepas jualan. Hubungi pegawai khidmat pelanggan kami jika ada masalah selepas jualan.

 • 3

  JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN

  Kami akan memulangkan wang anda 100% sekiranya produk ini tidak berkesan dalam 30 hari.

Apakah Keistimewaan Serum Jerawat Daniskin Berbanding Produk-Produk Yang Lain ?

Kami bangga dengan khidmat pelanggan kami yang sangat cepat dan bertanggungjawab. Kami akan menjawab segala soalan-soalan dalam masa 24 jam sehari. Kami memberi perkhidmatan setelah penjualan juga.

Antara bahan utama Daniskin adalah Daun Pokok Mambu dan direkabentuk dengan 2 bahan aktif NANOWHITE & ACNEBUSTERS  Khas diterbangkan dari negeri KOREA & JEPUN.

Formulasi Daniskin direka Khas untuk masalah Jerawat/Kulit Terbakar dengan pantas dan kesan yang cepat. Hanya 2 kali guna sehari mampu mengurangkan 95% jerawat dari merebak ke tempat lain & mempercepatkan proses pengecutan lebam seawal 1-2 hari.

MEMILIKI KELULUSAN DARI KKM DAN DIJAMIN HALAL.

NOT 150902355 K

FORMULASI ACNE BUSTERS COMPLEX

Daun Pokok Mambu

Pokok mambu adalah herba dengan manfaat kecantikan yang terbaik. Ia amat bermanfaat dalam merawat jerawat. Ia adalah anti-bakteria dan antiseptik yang kuat membantu dalam melawan kuman dan memerangi masalah kulit dari terbakar.

Scutellaria Baicalensis

Mengandungi flavonoid baicalin. Untuk kulit, Aktiviti-aktiviti yang paling relevan baicalin, adalah mencegah kulit dari kerosakan oleh UV dan kawalan Dermatitis atopik. Baicalin juga mempunyai ubat anti-kanser, antivirus dan bermanfaat mengurangkan jerawat dan bentuk radang lain yang terjadi di kulit wajah.

Buah Pear

Buah pear mengandungi laktik acid dan aktiviti mengurangkan kedutan kulit, Buah pir mengandung mineral, dan juga vitamin yang baik untuk kekebalan dalam tubuh. Mampu bertahan dari bakteria dan juga kuman yang dapat menyebabkan munculnya jerawat.

Rehmania Chinensis

Ia ubat tradisional biasanya digunakan dalam ubatan herba Jepun, di mana ia adalah salah satu herba tonik yang paling popular dan dianggap sebagai salah satu daripada 50 herba asas dan digunakan untuk merawat anemia dan perlembagaan halus. Telah disahkan mempunyai aktiviti anti androgen yang kuat dan aktiviti untuk peredaran darah.

Kacang Soya

Kacang soya kini ditanam di seluruh dunia. FLAVOSTERONE 5B mengandungi concerntration yang tinggi isoflavon yang mempunyai struktur dan aktiviti yang serupa dengan hormon wanita dan berkesan untuk mengurangkan garis-garis halus kedutan..

Pokok Willow Putih

Ekstrak kulit pokok willow putih mengandungi salicin, telah digunakan sebagai ubat penahan sakit dan antifebrille sejak dulu. Ekstrak kulit pokok willow menyediakan beberapa manfaat kulit selain boleh membantu mengurangkan jerawat dan memberikan kulit menjadi sihat.

Cordata Houttuynia

Cordata Houttuynia atau dikenali dokudami digunakan dalam perubatan tradisional sepanjang zaman untuk diuresis dan detoksifikasi dan ubat-ubatan herba untuk antivirus, antibakteria H. Cordata telah digunakan oleh saintis China untuk menangani SARS.

Ouboku

Oubaku adalah kulit amur corktree, Ia mengurangkan keradangan, menghalang dan mengawal akar yang disebabkan jerawat. Mengurangkan kemerahan kulit, menghilangkan radang kulit, membaiki kecederaan kulit, memulihkan sel, menjadikan kulit anda segar.

TEKNOLOGI TERKINI TERBUKTI BERKESAN

KOMBINASI TEKNOLOGI RAMUAN DANISKIN

ARBUTIN +

Arbutin adalah sejenis bahan aktif yang baru sahaja ditemui, terhasil melalui pengekstrakan tumbuh-tumbuhan tertentu seperti dari daun bearberry, cranberry, mulberry atau blueberry shrubs, juga terdapat pada kebanyakan pear. Tindakbalas nya lebih cepat berbanding asid kojic dan hidrokuinon yang memudaratkan kulit.

LINOLEIC ACID +

Arbutin adalah sejenis bahan aktif yang baru sahaja ditemui, terhasil melalui pengekstrakan tumbuh-tumbuhan tertentu seperti dari daun bearberry, cranberry, mulberry atau blueberry shrubs, juga terdapat pada kebanyakan pear. Tindakbalas nya lebih cepat berbanding asid kojic dan hidrokuinon yang memudaratkan kulit.

TOCOPHERYL ACETATE (VIT E) +

Vitamin E adalah salah satu super-bahan alam semula jadi dengan pelbagai faedah untuk kesihatan secara keseluruhan serta manfaat khusus untuk kulit .

ASCORBYL PALMITATE (VIT C) +

Khasiat ascorbyl palmitate vitamin c adalah mencerahkan kulit, melindungi kulit dari radikal bebas, menekan proses pigmentasi akibat pengaruh UV B, Meningkatkan sintetis collagen, sebagai antioksidan, memproduksi collagen, mengurangi garis halus dan kedutan pada kulit.

COENZYME Q10 +

CoQ10 membaiki pengaliran darah untuk membekalkan tisu kulit dengan oksigen yang secukupnya dan nutrient bagi membantu proses baikpulih, meremajakan dan meningkatkan penghasilan kolagen. Ini membantu menawarkan kulit yang lebih anjal, cerah dan bersinar.

GLUTHATHIONE +

Glutathione adalah antioksidan yang sangat kuat, Efek yang diketahui dari glutathione adalah membantu memutihkan kulit. Manfaat lainnya adalah, kulit menjadi lebih halus, dan cerah kerana glutathione juga menjalankan proses detoksifikasi iaitu membuang racun didalam tubuh.

TESTIMONIAL

SOALAN LAZIM

Apakah perkara pertama jikalau jerawat tumbuh? +

Jangan picit atau usik dengan jari jerawat AMARAN! Ini akan menyebabkan tersebarnya bakteria jerawat dan akan menyebabkan lebih banyak jerawat tumbuh. Dapatkan Serum Jerawat Daniskin untuk merawatnya.

Berapa lama Serum Jerawat Daniskin boleh nampak kesan? +

Bergantung kepada setiap kulit manusia. Insyaallah Serum Jerawat Daniskin akan mempercepat menyembuhkan jerawat tu. Untuk kulit berjerawat biasa mengambil masa 2 hari & untuk kulit berjerawat teruk mengambil masa 3-5 hari untuk pulih. Produk Serum Jerawat Daniskin hanyalah asbab sahaja, Kami hanya adunkan bahan-bahan yang terbukti berkesan dari dulu hingga sekarang. Hanya allah s.w.t yang memulihkan.

Ada kesan sampingan ke Serum Jerawat Daniskin? +

Insyaallah tiada kesan sampingan, Tapi anda boleh terlebih dahulu mencuba sapu dibelakang cuping telinga anda untuk mengetahui kesannya atau pun sapu kepada satu Jerawat dahulu. Jika anda tidak mendapati apa-apa kesan gatal atau ruam anda boleh terus mengunakan. Walaupun serum dijamin selamat, Sesetengah orang akan ada alahan pada sesuatu bahan.

Dalam Serum Jerawat Daniskin ada apa? +

Serum Jerawat Daniskin berwarna putih, Pekat sedikit dan yang paling penting tidak melekit kerana 100% diperbuatkan dengan air.

Cara pengunaan Serum Jerawat Daniskin? +

Bersihkan tangan terlebih dahulu. Anda digalakkan mencuci muka dengan air suam ia akan membuatkan liang roma di kulit kita mengembang. Apabila kita sapu selepas itu,ianya akan menjadi lebih mudah untuk meresap ke wajah dan kesannya akan menjadi lebih berkesan. Picit serum ke bahgian jari tangan dan sapukan ke kawasan bermasalah. Lakukan 2 kali setiap hari iaitu selepas mandi pagi dan sebelum masuk tidur.

Anda akan rasa sejuk. Serum Jerawat Daniskin akan mula menyerap ke kawasan yang masalah dan bekerja. Ia tidak Melekit, Senang dicuci.

Serum Jerawat Daniskin sesuai untuk siapa? +

Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita pada semua peringkat umur yang mempunyai masalah jerawat yang baru tumbuh, jerawat batu serta jerawat bernanah. Serum Jerawat Daniskin juga membantu mengurangkan kesan parut jerawat lama dengan menghasilkan sel-sel kulit baru yang sihat. Tapi fokus utama serum ini adalah untuk Jerawat Bernanah.

Serum Jerawat Daniskin tahan berapa lama ? +

Sebotol mengandungi 15 ml.

Purata penggunaaan 1 botol Daniskin Acne Serum adalah selama sebulan atau lebih, bergantung kepada pemakaian dan luas kawasan yang digunakan.

Bagaimana jika saya pakai tapi Jerawat makin bertambah? +
Jangan picit atau usik dengan jari jerawat AMARAN! Ini akan menyebabkan tersebarnya bakteria jerawat dan akan menyebabkan lebih banyak jerawat tumbuh. Dapatkan Serum Jerawat Daniskin untuk merawatnya.
Anda ada 2 pilihan :
 • Teruskan lagi untuk sehari kerana berdasarkan pengalaman kami dan pengguna kami, akan ada pertambahan jerawat sedikit kerana Serum Jerawat Daniskin sedang mengeluarkan bakteria jahat di kawasan yang mengalami bakteria yang menyorok didalam muka anda dengan cepat.
 • Anda boleh terlebih dahulu mencuba sapu dibelakang cuping telinga anda untuk mengetahui kesannya atau pun sapu kepada satu jerawat dahulu. Jika anda tidak mendapati apa-apa kesan gatal atau ruam, anda boleh terus mengunakan.
 • Setiap orang kulit berbeza-beza. Kami hanya tekankan disini produk kami hanyalah asbab sahaja.Pemulihan semua dari allah s.w.t. Pakai lah krim, Minyak dan lain-lain dari jenama terkenal viva daboom. Kalau kulit kita tidak serasi pun tidak boleh juga. Yakin dalam diri insyaallah kulit anda bebas 100% dari jerawat.
Adakah Serum Jerawat Daniskin sesuai untuk ibu mengandung? +

Ya, Serum Jerawat Daniskin + tidak membahayakan kepada ibu yang mengandung.Tiada bahan merbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINONE.

Kebaikan yang akan dapat selepas mengunakan Serum Jerawat Daniskin ? +

-Senang digunakan hanya sapukan terus ker muka dan biarkan.
-Dapat digunakan dgn cepat dan jimat masa untuk anda
-Menjimatkan duit anda dari kos rawatan di pusat kecantikan yg mahal.
-Mengembalikan konfiden anda ketahap lebih tinggi.
-Mendapat lebih perhatian daripada kalangan yg mengutuk anda sebelum ini.
-Kulit muka semakin cantik kerana kesan-kesan parut berkurangan.
-Orang yang tersayang akan lebih suka lihat muka anda.

Bila produk akan sampai selepas di pos? +

Penghantaran dilakukan 24 jam setelah pembayaran disahkan waktu bekerja. Serum Jerawat Daniskin dijamin sampai  dalam masa 1-3 hari bekerja.

Bagaimanakah jika saya ada masalah dan soalan lain ? +

Jangan bimbang, anda boleh menghubungi ke talian khidmat pelanggan kami di 016 – 2777158 sekiranya anda ada masalah dan soalan lain. Kami sedia membantu.

Ya Hani! Saya berminat nak selamatkan wajah saya sekarang..

Bagi tahu harga sekarang ?

Tunggu kejap, Saya suka dengan kekuatan anda untuk melawan masalah jerawat bernanah di muka ataupun kulit terbakar akibat produk lain. 

Buat masa sekarang kami ada buat OFFER GILA khas untuk saya bantu masalah anda sekarang. Hanya 180 Botol dibekalkan sahaja akan dapat offer gila khas untuk sayang-sayang semua.

Harga sebotol Serum Jerawat Daniskin adalah RM75.00 Sebotol (Tidak Temasuk Postage)

Tapi anda boleh dapat serendah RM75.00 RM60.00 sahaja (Tidak Temasuk Postage) Murahkan.. Tapi hanya 180 Botol sahaja dibekalkan untuk harga offer gila ni. Sapa cepat dia dapat.